Kedvezmény

LEZSER RUHÁK

25.900Ft
20.720Ft
LEZSER RUHA

Egy méretben

ANYAG: 100% LYCOCELL

HosszúságMellbőségDerékbőségVállszélesség
102 cm53 cm53 cm41 cm

Ha fontos számodra, hogy stílusos legyél és emellett nem tekintenél el a környezet védelmétől sem, itt a megoldás. A nagy sikerre való tekintettel két új színnel is bővítettük a palettát, így a meglévő smaragdzöld, mélykék és éjfekete mellé már mokka és grafit árnyalatokban is beszerezheted magadnak.
Új lezser ruhánk 100% Lyocell alapanyagának köszönhetően enyhén rugalmas, rendkívül puha tapintású, nagyszerű légáteresztő képességű.
A Lyocell cellulózból készült természetes szál, amelynek gyártása során nem keletkezik káros melléktermék és gyártásuk kevesebb energiát igényel.
Érzékeny bőrűeknek kifejezetten ajánlott alapanyag. Szeretnéd kipróbálni? Hímzőnőink alig várják, hogy hogy nekikezdjenek a feladatnak. 3 színvariánsban elérhető

Törlés

Támogatás

Támogass egy jó célt, hogy a befolyt összeggel mi támogathassuk a tardi hímzőasszonyokat!

Artisan Support

Help keep traditional culture in the workplace. The added expense to your purchase will help support the Matyo embroidery artisans.

Spende

Spende für einen guten Zweck: Wir unterstützen damit die Stickerinnen in Tard.

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Minden termékünk egyedi, kézzel hímzett

Nincs két egyforma darab, egyet ígérhetünk:

mindegyik szép!

Eredetigazolás

Minden egyes matyodesign terméket gondos munkával, kézzel hímeznek a tardi asszonyok. Amikor elkészül, egy eredetigazoló címkével látjuk el, amin láthatod, ki dolgozott a te ruhádon, és amelyen a fotója mellett az aláírása is szerepel.

Kézzel. Szeretettel. Neked.

Tömeg 0.2 kg