Amiből már a tavalyi évben kaptunk ízelítőt a luxusmárkák kifutóiról az idénre valósággá is vált: a farmer idén hódítani fog az utcákon. A bő és egyenes szabás elsöpri a szűk, feszesebb fazonokat, de ettől ne ijedjünk meg. A megfelelő kiegészítőkkel és nőies darabokkal az “A” vonalú és egyenes szárú fazonok éppen olyan remekül kombinálhatók, mint a skinny nadrágok. Nem kell lemondanunk a sikkes eleganciáról, csupán néhány divatszabályt kell betartanunk és az eredmény lenyűgözően stílusos lesz.
Aranyszabály, hogy bővebb szabás esetén hangsúlyozd ki a derékvonalat. Ehhez elegendő lehet, ha a felsőt betűröd a nadrágba, esetleg egy látványosabb övvel dobod fel a hétköznapi szettedet, ezáltal kissé karcsúsítod a sziluettet.
Óriási trend a különböző stílusok kombinálása. A laza, bővebb szabás és finom felsőrészek, ingek, blézerek kombinálása, melyből kifejezetten érdekes megoldások kerekednek. Látható, hogy a nőiesség nem megy a komfort rovására.
Idén kifejezetten menő lesz a színes denim, ezért a bővebb szabás és a barack szín kombinálásából megszületett a matyodesign első farmernadrágja, a Hamvas barack.
Miért barack? Mert a tavasz egyik bázisszíne, jókedvet, vidámságot társítunk hozzá, ezáltal serkentő hatással bír. A női életerő, az új életet világra hozó erő színe és jelképe.
Az őszibarack a pasztellszínek kifinomult és gazdag családjába tartozik, amelyben épp úgy megtaláljuk a narancs dinamikáját, a sárga tudatosságát illetve a rózsaszín finomságát.
Kitűnően kombinálható a szivárvány tiszta színeivel vagy akár a málna galléros pólónkkal, amelynek színével nagyszerűen kommunikál a hímzésben visszaköszönő árnyalat. Fehérrel pedig kifejezetten romantikus hatást kelt.