SALAMON ÁGOTA, értékesítés

 

A matyodesign közelébe véletlenszerűen kerültem, a közös találkozási pont a társadalmi vállalkozás volt. Nagyon fontos, hogy jó ügyet szolgáljak. Ha a munkámmal teremteni tudok, az örömmel tölt el. Ez a vállalkozás számomra a fejlődésre való lehetőséget jelenti, minden benne résztvevő személyt beleértve, mert a matyodesign jövőképet ad a dolgozóinak.

Feladatom a vállalkozáson belül, hogy minél több üzleti partnert, viszonteladót keressek, ahol a vevők megismerhetik és megvásárolhatják ezeket az egyedi termékeket.

Egész életemben emberekkel, termékekkel foglalkoztam. Fontos a kommunikáció és az ember maga, de a megbízhatóság és precizitás is nagyon hangsúlyosak. Szeretem a kihívásokat, a változatosságot.

A matyodesign legfontosabb tulajdonsága az, hogy egyensúlyt és biztonságot tud teremteni emberek életében, célt, jövőt ad annak a generációnak is, akik máshol ezt már nem találhatják meg. Az idős emberek is szeretik magukat hasznosnak érezni és utolsó pillanatig is tevékenyen, örömtelien szeretnek élni.