Tíz év alatt, a matyodesign születése óta sok sikert és jó néhány kudarcot is megéltünk. Végül megtaláltak bennünket azok – és reméljük, a táboruk egyre nő – akiknek fontos, hogy amit viselnek, kézzel és persze szívvel-lélekkel készített darabok legyenek, és akik valóban érzékenyek arra, mi a társadalmi felelősségvállalás. Itthoni vásárlóinkon kívül ránk találtak a turisták és a határainkon messze túl élő magyarok, így ők is segítettek abban, hogy a matyodesign üzleti modellje megerősödjön. A jól ismert és kedvelt hímzett ruhadarabok és kiegészítők tára így egyre bővül, de megtartottuk a teljes termékpalettát, hiszen sok új vevő is érkezik, olykor Japából, néha Brazíliából viszik haza termékeinket.

Jó hír, hogy 2019 óta egyre nagyobb forgalmat bonyolítunk a matyodesign webshopján keresztül, a visszajelzésekből gyorsan kiderült, hogy Magyarországra is betört a felelősségteljes vásárlási kultúra, megérkezett a slow fashion, azaz sokak számára fontos, hogy amit viselnek, kik készítik és mindez hogyan készül. A munkába éppen ezért bevontam egy divattervezőt, akinek inspiráló ötletei mostantól lépésről-lépésre megvalósulhatnak. Ezekkel a menő termékekkel szeretnénk kiszolgálni az egyedi igényeket is.

Elsőként itt van ez a laza, praktikus, divatos ruha, leljetek benne annyi örömet, amennyi energiát beletettünk, hogy megszülethessen. Érezzétek benne otthon magatokat!